TANULJ HÉBERÜL AMIKOR AKARSZ!

heberoktatas-ikonok-tanuljamikorraersz

ONLINE HÉBER KURZUS

Az átlagos képzésekkel szemben az online oktatásnak a legfőbb előnye hogy akkor tudsz tanulni, amikor időd engedi. Nincs időd napközben órára járni? Kényelmesebb lenne, ha este a munka és a vacsora után tudnál akár otthonról tanulni, amikor már nem kell mással foglalkoznod? Akkor az online nyelvtanulást neked találták ki!

heberoktatas-ikonok-nekunktevagyazelso

MAGÁNTANÁR, EGYEDI TEMPÓ

A nyelviskolák többségében kiscsoportos nyelvtanulás zajlik, ami azt jelenti, hogy egyszerre 5-9 fővel kell tanulnod. Ha egyedül tanulsz, akkor nem kell másokhoz igazodnod. Ha nem értesz valamit, akkor az adott témát tovább gyakorolhatod a tanárral, míg ha valami könnyen megy, akkor gyorsabban tovább haladhattok.

heberoktatas-ikonok-szemelyreszabotttannyag

NINCSENEK FELESLEGES KÖNYVEK

Mi minden költséget belekalkulálunk a kurzus díjába, így nem kell rejtett költségekkel számolnod. Mi úgy gondoljuk, hogy a legjobb oktatási módszer, ha azt tanítjuk neked, amire szükséged van és az ahhoz illő tananyagokat állítjuk össze. Ezért nem kell megvenned semmilyen tematikus könyvet vagy munkafüzetet, hiszen mi minden szükséges anyagot pdf formátumban elküldünk neked.

heberoktatas-ikonok-neutazzfeleslegesen

NINCS TÖBB UTAZGATÁS

Miért ülnél még autóba egy fárasztó munkanap végén? Hiszen ilyenkor a legnagyobb a dugó, és legtöbb esetben sajnos a tömegközlekedés sem gyorsabb. Nehéz időben odaérni bárhova is a nap végi káoszban. Ráadásul a nyelvi kurzusok adott időben kezdődnek, aki lemarad az első óráról gyakran az egész anyagot nem tudja megfelelően követni, és pótlásra lesz szüksége. Ne utazgass feleslegesen, tanulj otthonról Te is!

TANULJ KÉNYELMESEN,

OTTHONRÓL!

ŐK VELÜNK TANULNAK HÉBERÜL

MIÉRT ÉRI MEG VELÜNK HÉBERÜL TANULNI?

GYAKORLATI TUDÁS

A célunk az, hogy tudj, és merj beszélni. Olyan tudást fogunk adni, amit magabiztosan tudsz használni, hiszen ez az amit mindenki szeretne!

ANYANYELVI TANÁROK

Oktatóink magyarul és héberül is anyanyelvi szinten beszélnek, aminek hála a helyes kiejtést sokkal könnyebb megtanulni.

HOLNAP MÁR KEZDHETED

Nálunk nem kell kurzusra jelentkezned. Ha ma felveszed velünk a kapcsolatot, akkor holnap már kezdhetjük is az oktatást.

MINDEN TÍPUSÚ VIZSGA

A legtöbb nyelviskola csak a saját vizsgákra készíti fel a hallgatókat. Mi arra a vizsgára készítünk fel, amelyiket le szeretnéd rakni.

CSAK AZT, AMIT KELL

Az a célunk, hogy nálunk azt tanuld meg, amire szükséged van. Ha munka miatt tanulnál héberül, akkor az üzleti alapokat tanítjuk meg.

KÉNYELEM ÉS TANULÁS

Otthon, egy kényelmes karosszékben sokkal könnyebben megy a tanulás. Nem kell autóba ülnöd, és átvezetned a fél városon.

0
KIVÁLÓ TANÁR
0
ÓRÁS KÉSZENLÉT
0
NAPON AZ ÉVBEN
0
ELÉGEDETT DIÁK

Erre van szükségem! Hogyan tudok jelentkezni?

Kattints a “Jelentkezem” gombra, és töltsd ki a megjelnő oldalon a kapcsolatfelvételi űrlapot. A következő munkanapon felhívunk a megadott telefonszámon, és minden részletet megbeszélünk. Az óradíjat a pontos igényeid felmérése után tudjuk neked kikalkulálni. Mi mindenkinek személyre szabott árajánlatot adunk, ami csak azt tartalmazza, amire szükséged van!

Miért hasznos héberül tanulni?

Kevesen beszélik a héber nyelvet

A héber sosem volt olyan nyelv, ami meghatározó szerepet töltött volna be, sőt az 1900-as években szinte el is tűnt Európából. Azonban manapság a gazdaság élénkülése miatt egyre nagyobb rá a kereslet. Nem csak a kereskedelemben, de a banki és pénzügyi szektorban egyaránt. Kezdj el Te is héberül tanulni már holnap!

Turizmus fellendülése

Egyre több turista érkezik hozzánk a Közel-Keletről. Budapest olyan ismertséggel bír egész Európában, aminek következtében egyszer mindenki látni akarja a várost. A legnagyobb utazási irodák minden évben munkaerőhiánnyal küzdenek, hiszen nagyon kevesen beszélik a héber nyelvet, azonban egyre nagyobb szükség van rá. Ha idegenvezető vagy, vagy a turizmusban dolgozol, akkor igazán nagy előnyöd származhat a héber nyelv ismeretéből.

Az izraeli gazdaság egyre növekszik

Egyre gyakrabban hallunk olyan cégekről, akik héberül beszélő munkatársakat keresnek. Gyakran akár szaktudás nélkül is felveszik a héberül beszélőket, hiszen a nyelvtudás ezeknél a pozícióknál elsődleges szempont. Ha valaki héberül beszél, akkor a munkaerőpiac kitágul előtte. Ne hagyd hogy álmaid állása kicsússzon a kezedből, jelentkezz még ma!

KINEK JÓ EZ A MÓDSZER?

Nyelvvizsgára készülőknek

Üzletembereknek, menedzsereknek

Tolmácsoknak, nyelvtanároknak

Erasmusosoknak, kiköltözőknek

A legnagyobb előnye az online hébernyelv-oktatásnak mindamellett, hogy csak azt tanulod meg amit szeretnél, az az időbeosztásban rejlik. A mi oktatóink otthonról dolgoznak Skype-on keresztül. Így akár késő éjjel is rendelkezésedre tudnak állni, vagy akár reggel még a munkába indulás előtt. Ha úgy adódik akkor egy hosszabb ebédszünetben is kényelmesen megtarthatjátok az órát. Nem kell többet feleslegesen utaznod a város egyik végéből a másikba. Elég ha munka után hazamész és kikapcsolódsz. Miután kényelmesen megvacsoráztál, és netán a gyerekeket is lefektetted, elkezdhetitek a tanulást. Fontos továbbá tudnod, hogy nálunk nem kell rejtett költségekkel számolnod, hiszen a képzés díjában még a tananyagok a díja is benne van. Alapvető, hogy minden oktatási kelléked PDF formátumban küldünk el minden hallgatónknak, hiszen az online oktatáshoz elengedhetetlenek az elektronikus tananyagok.

Kérj visszahívást még ma!

Név

Email cím

Telefon