MIÉRT JÓ HÉBERÜL TANULNI?

A HÉBER MA MÁR HIÁNYNYELV

Nem csak hiányszakmák vannak a mai világban hanem hiánynyelvek is. A közel-keleti kereskedelem fellendült, azonban nagyon kevés európai beszél bármilyen keleti nyelvet. Viszont a nemzetközi piacon szükség van erre a tudásra!

MERT HÉBERRE SZÜKSÉG VAN

A héber nyelvet bár nagyon kevesen beszélik, mégis minden országban jelen van. Ma már nincs olyan európai vagy amerikai ország, ahol a héber nyelvre ne lenne kereslet a gazdasági, kereskedelmi és banki szektorban egyaránt.

MERT HÉBERÜL KEVESEN BESZÉLNEK

Egyre több nagyvállalatnak van szüksége az izraeli ügyfelek miatt héber nyelvű tolmácsot fogadni, azonban ez a szakma még egyáltalán nem telített. Kezdj el tanulni már ma, és néhány hónapon belül magabiztos nyelvtudásod lesz!

MERT EZ EGY IZGALMAS KULTÚRA IS

A héber nyelv az egyik alapvető eleme az izraeli kultúrának, ami évezredeken keresztül összetartotta a népet. A nyelvtanulással így nem csak kommunikációs tudást szerzel, hanem egy izgalmas, ősi kultúrát is megismerhetsz! Kezdj el héberül tanulni már holnap!

MERT EGYRE KERESETTEBB EURÓPA-SZERTE

Egyre több közel-keleti turista érkezik hozzánk. Magyarországon több olyan utazási iroda is van, ami kifejezetten rájuk fókuszál és nekik ajánl utakat, vagy városnéző programokat. Ha velük akarsz dolgozni, akkor alapvető a héber nyelvtudás.

MERT JOBBAK A MUNKALEHETŐSÉGEK

Mivel egyelőre kevesen beszélik a héber nyelvet, de egyre nagyobb szükség van rá a nemzetközi cégeknél, ezért jóval könnyebben lehet karriert építeni ezzel a nem mindennapi nyelvtudással. Ha te is karrierépítésen gondolkozol, kezdj el héberül tanulni már holnap!

TANULJ KÉNYELMESEN,

OTTHONRÓL!